İlköğretim öğrencileri, Polis Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti

Halide Kutlualp İlköğretim Okulu Sivil Savunma Kulübü ve Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü öğrencileri, danışman...

Halide Kutlualp İlköğretim Okulu Sivil Savunma Kulübü ve Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü öğrencileri, danışman öğretmenleri Hakkı Çevik ve Şahabettin Yüksek ile birlikte Polis Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

Toplum hizmeti amaçlı yapılan bu ziyarette öğrenciler yoğun ilgiyle karşılandı. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Polis Meslek Yüksek Okulu yetkililerinden Komiser Yrd. Ali Aşkın ve öğrencileri ziyaretçilerine önce polis okulu binasını gezdirdi ve ardından minik öğrencilerle birlikte şarkılar söyleyerek minik ziyaretçilerinin eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı.

Reklam
Reklam

Ziyaretin ardından Halide Kutlualp ilköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri yaptıkları açıklamada, "Bu ziyaretten çok memnun ayrıldıklarını, öğrencilerin eğlenceli vakit geçirdiklerini ve bundan sonraki dönemlerde de toplum hizmeti amaçlı çalışmaların devam edeceğini belirtildi. Kendilerine yoğun ilgi gösteren polis meslek yüksek okulu yetkilileri ve öğrencilerine teşekkür eden öğrenciler, bu mesleği çok sevdiklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: