İlköğretim öğrencileri turizmi öğreniyor

Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi’nin Kasım 2011 etkinlikleri kapsamında, ilköğretim öğrencilerinin turizm bilincini...

Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi’nin Kasım 2011 etkinlikleri kapsamında, ilköğretim öğrencilerinin turizm bilincini geliştirmeye yönelik eğitimlerin üçüncüsü gerçekleştirildi.

Turizm bilincini geliştirme eğitimleri etkinliğinde bu ay Eskişehir İstiklal İlköğretim Okulu 5-A sınıfı öğrencileri, Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi’nin Odunpazarı’ndaki binasında misafir edildi. “İlköğretim Öğrencileri Turizmi Öğreniyor” başlığını taşıyan eğitim faaliyetinin koordinasyonu Turizm Araştırma Uygulama Birimi’nden Öğr. Gör. Aysel Yılmaz ve Öğr. Gör. Duygu Yetgin tarafından gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında İstiklal İlköğretim Okulu öğrencilerine turizm ile ilgili bir konferans verildi ve öğrencilerin konuyla ilgili soruları cevaplandı. Konferansın ardından öğrencilere Odunpazarı Evleri ve Atlıhan Çarşısı gezdirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi’nin “İlköğretim Öğrencileri Turizmi Öğreniyor” etkinliğinin her ay düzenli olarak devam edeceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz