İlköğretim Öğrencilerine Ağız Ve Diş Taraması

Renkli Kültürler ve Dostluk Derneği tarafından gönüllü diş hekimleri eliyle Maşuklu İlköğretim Okulu öğrencilerine ağız ve diş taraması ile bilgilendirme

Renkli Kültürler ve Dostluk Derneği tarafından gönüllü diş hekimleri eliyle Maşuklu İlköğretim Okulu öğrencilerine ağız ve diş taraması ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Renkli Kültürler ve Dostluk Derneği Başkanı Göksel Arslan, etkinlikte yaptığı konuşmada, sadece çocukların değil, tüm bireylerin sağlık konusunda bilinçlenmesi gerektiğini söyledi.

Sağlıklı olmanın önemli bir bölümünü oluşturan ağız ve diş sağlığı konusunda çocukların erken yaşlarda bilinçlenmesinin önemine işaret eden Arslan, ağız ve diş sağlığının temelini oluşturan diş fırçalama konusuna dikkat çekmek için okuldaki tüm çocuklara diş macunu ve fırçası hediye edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Gönüllü diş hekimleri Erdem Çiçek ve Mehmet Karasu etkinlikte ağız ve diş sağlığı konusunda çocukların dikkat etmesi gereken konularla ilgili bilgiler verdi.

Etkinlikte, yapılan ağız ve diş taramasının ardından 500 diş macunu ve fırçası öğrencilere hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz