İlköğretim Öğrencisinden Resim Sergisi

Adıyaman Cumhuriyet İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi Burak Çelik’in bir yıl boyunca yaptığı resimler sergilendi.İlköğretim...

Adıyaman Cumhuriyet İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi Burak Çelik’in bir yıl boyunca yaptığı resimler sergilendi.

İlköğretim 1. sınıf öğrencisi Burak Çelik tarafından 1 yıl boyunca yapılan 80 adet resim, okul idaresi ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Öğrencilerini böyle çalışmalarda yer aldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirten Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Lütfi Sayıner, “Resim sergimiz kişisel olarak, 1. sınıf öğrencimiz Burak Çelik’in gayretleri sonucu oluştu. Yıl içerisinde öğrencimizin yapmış olduğu resim çalışmalarını olumlu ve başarılı gördüğümüzden öğrencimizin yapmış olduğu resimlerini okul bahçesinde sergiledik. Çocuğumuzun gelişim döneminde el becerilerini, yapmış olduğu çalışmaları, arkadaşlarıyla paylaşmak istedik. Çocuklarımızın gizli kalmış yönlerini açığa çıkartmak için görsel olarak böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz