İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Örnek Proje

SBS sınavlarında büyük bir başarı elde ederek il birincisi ve Kars’ın gururu olan Kağızman Atatürk...

SBS sınavlarında büyük bir başarı elde ederek il birincisi ve Kars’ın gururu olan Kağızman Atatürk ilköğretim Okulu’ndan özürlü öğrenciler için mavi umut projesi hazırlandı.

Plastik şişelerin kapaklarını toplayarak kendi okullarında ve bütün Kağızman’daki özürlü öğrencilere umut olan Atatürk ilköğretim okulu öğrencileri 2 özürlü öğrenciyi daha akülü abralarına kavuşturdu.

Kağızman Atatürk ilköğretim Okulu Müdürü Miktat Aygün, mavi umut projelerini genişleterek ilçedeki ve bütün köylerdeki resmi kurum, okul, işyerlerine yaydıklarını bu çerçevede daha çok kapakla daha çok özürlü öğrenciye umut olacaklarını belirtti. Türkiye omurilik felçlileri derneği ile ortaklaşa hazırlanan proje ile birçok özürlü öğrenciye ulaşmayı hedefleyen okul duyarlı vatandaşların desteğini bekliyor.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Aygün, Kağızman Kaymakamlığı, resmi kurumlar ve vatandaşlara katkılarından ötürü teşekkür etti

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: