İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Yılsonu Sergisi

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde İlköğretim Okulu öğrencilerin hazırladığı görsel sanatlar ve tasarım sergisi Pazarlar İlköğretim Okulu...

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde İlköğretim Okulu öğrencilerin hazırladığı görsel sanatlar ve tasarım sergisi Pazarlar İlköğretim Okulu sergi salonunda açıldı.

Pazarlar İlköğretim gerçekleştirilen resim sergisi, davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Sergi açılışını ilçe Belediye Başkan vekili Mahmut Bektaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi yaptı.

Açılışta İlçe Belediye Başkan vekili Mahmut Bektaş, " Öğrencilerin bir yıl boyunca çalışmaları sonucu ortaya çıkan eserlerin açılış kurdelesini kesmekten mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimiz bu eserleri el emeği ve göz nuru dökerek yaptıklarından eminim. Bu serginin açılmasında ve bu seviye ye gelmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve Okul Aile birliğine teşekkür ederim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çocuklarının sergisini gezen velilerin mutlulukları yüzlerine yansırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, sergiyi çok beğendiğini ifade etti.

İlköğretim Okulu öğrencilerinin oluşturduğu eserlerin arasında ebru, yırtma yapıştırma, kolaj, üç boyutlu maketler bulunuyor. Küçük yüreklerin bu anlamlı gününde onların heyecanını paylaşan velilerin yanı sıra Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, İlçe Belediye Başkan vekili Mahmut Bektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Emniyet amiri Hasan uzunay ve daire amirleri de sergiye katıldı.

1 hafta açık kalacak olan sergide 200 adet teknolojik ve tasarım eserleri, yer alırken 150 adet değişik tekniklerde yapılmış resim çalışmaları sunuluyor.

Resim Öğretmeni Nuri Baştürk ise çalışmalarını okulun birinci sınıfından sekizinci sınıfa kadar tüm öğrencileriyle birlikte, sene başından beri büyük bir titizlik içerisinde yaptıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz