İlköğretim Okuluna "Bilim Teknoloji Sınıfı"

Mudanya'da Tirilye İlköğretim Okulunda Emek Yağ Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Uyar tarafından Bilişim Teknoloji Sınıfı oluşturuldu.

Mudanya'da Tirilye İlköğretim Okulunda Emek Yağ Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Uyar tarafından Bilişim Teknoloji Sınıfı oluşturuldu. 240 öğrencinin öğretim gördüğü okuldan mezun olduğunu belirten Sait Uyar, doğup büyüdüğü beldedeki bu okula destek vermeye devam edeceğini söyledi. Bilim teknoloji sınıfının açılışına Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Tirilye Belediye Başkanı Ali Turan, BESOB Başkanı Arif Tak, Tirilyeli Bursa Oto Boyacıları Odası Başkanı Mehmet Adak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Bülbül, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Kaymakam Çiftçi, "Defalarca bu okula destek olan Sayın Sait Uyar son olarak da okulumuza tam donanımlı 16 bilgisayar hediye etmiştir. Hepiniz adına kendisine teşekkür ederim” dedi. Daha sonra Kaymakam Çiftçi desteklerinden dolayı Sait Uyar’a teşekkür plaketi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: