İlköğretimde ağaç dikme bayramı

Burdur TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu'nda Ağaç Dikme Bayramı düzenlendi.

Burdur ve Isparta Belediyeleri, Burdur Çevre ve Orman Müdürlüğü, Türk Eğitim-Sen Burdur Şubesi, Avukat Serkan Ayyıldız, Diş Hekimi Alparslan Aktürk ve velilerin katkılarıyla alınan 250 fidan, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit'in de katıldığı törenle toprakla buluştu.

Törende konuşan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya 5 yıl önce TOKİ İlköğretim Okulu'nun bulunduğu yerin adeta çöl olduğunu belirtti. Başkan Akkaya, ''Şimdi ise güzel bir okulumuzda öğrencilerimiz eğitim görüyor. TOKİ İlköğretim Okulu her alanda bir çok başarıya imza atıyor. Bugün düzenlenen törenle de çevreye verdikleri önemi ortaya koyuyorlar. Okul yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit de Burdur Belediyesinin okullara desteğini esirgemediğini belirterek Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'ya teşekkür etti.

Gelecek kuşaklara yaşanılası bir çevre bırakmak için öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak istediklerini belirten Okul Müdürü Nuri Düden ise, ''Ağaç dikmekle görevimiz bitmiş olmuyor. Onları korumak için de büyük özen göstermeliyiz. Yeşil bir okul, yeşil bir Burdur, yeşil bir Türkiye ve yeşil bir Dünya için el ele çalışmalıyız. Okulumuza ağaç desteğinde bulunanlara teşekkür ediyorum'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz