İlköğretimden Başkan Tanık’a Teşekkür Plaketi

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’a, Türkan Yamantürk İlköğretim Okulu’na verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi verildi.Türkan...

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’a, Türkan Yamantürk İlköğretim Okulu’na verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

Türkan Yamantürk İlköğretim Müdürü Kani Karabacak, Okul Aile Birliği Başkanı Sema Ünal ve okulun öğretmenlerinden Birgül Karcı, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ı makamında ziyaret etti.

Müdür Karabacak, Başkan Tanık’ın okullarına ve okulun çevresine verdiği hizmetten çok büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, öğrencilerinin sağlıklı, güvenli bir okulda ve çevrede eğitim gördüğünü ifade etti. Karabacak, Başkan Tanık’a ilçeye ve okullarına verdiği hizmet nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Reklam
Reklam

Başkan Tanık da, çocukların kişisel gelişimlerini güvenli ve sağlıklı ortamlarda tamamlamasına destek olmayı birincil görevleri arasında saydığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: