İlkokul Öğrencileri Başkan Ünver'i Ziyaret Etti

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında 20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş başkanlığında öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında 20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş başkanlığında öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Okul Müdürü Göktaş, 4. sınıf öğretmeni Döne Özen ile 4. sınıf öğrencileri Müge Kocagöz, Efe Sarpkaya ve Koray Hanifi, Başkan Ünver'e İlköğretim Haftası nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Ünver, öğrencilerin okula giderken her gün yeni bir şeyler öğrenme istek ve arzusu içerisinde olmalarını istedi.

Bilginin günümüzde en büyük zenginlik kaynağı haline geldiğini söyleyen Ünver, bilgiyi en üst düzeyde tutarak değerlendiren toplumların dünyanın en saygın toplumları haline geldiğini belirterek, iyi yaşamak ve insanlara iyi şeyleri yaşatmak için sürekli okuyan ve sürekli bilginin içerisinde olunmasının gerekli olduğunu aktardı.

Reklam
Reklam

Ünver, daha sonra Okul Müdürü Göktaş ile ziyarete gelen öğretmen ve öğrencilere günün anısı olarak çeşitli hediyeler takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: