İlkokul Öğrencileri Çubuk Belediye Başkanı Özden'i Ziyaret Etti

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Yıldırım Beyazıt İlkokulu Müdürü Abdulkadir Pehlivan başkanlığında öğretmen ve öğrencilerden oluşan...

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Yıldırım Beyazıt İlkokulu Müdürü Abdulkadir Pehlivan başkanlığında öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i ziyaret etti.

Yıldırım Beyazıt İlkokulu Müdürü Abdulkadir Pehlivan, Beden Eğitimi Öğretmeni Seyit Özdemir, Bilgisayar Öğretmeni Filiz Gülpınar ile birlikte 7 ve 8. sınıf öğrencileri, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’e İlköğretim Haftası nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundu. Göreve başladıkları günden bu tarafa eğitim ve öğrenime ayrı bir önem verdiklerini anlatan Başkan Özden, öğrencilerin okula giderken her gün yeni bir şeyler öğrenme istek ve arzusu içerisinde olmalarını istedi. Bilginin günümüzde en büyük zenginlik kaynağı haline geldiğini söyleyen Başkan Özden, bilgiyi en üst düzeyde tutarak değerlendiren toplumların dünyanın en saygın toplumları haline geldiğini belirtti. Özden, iyi yaşamak ve insanlara iyi şeyleri yaşatmak için sürekli okumak ve sürekli bilginin içerisinde olunmasının gerekli olduğunu aktararak, şunları söyledi: "Bir kentin, bir ülkenin gelişmesinin ve büyümesinin yegane kaynağı eğitimdir. Eğitim seviyesi arttıkça, ekonomik girdiler artar. Sosyal ve kültürel değerler yükselir. En önemlisi eğitimle orantılı olarak huzur ve refah seviyesi de her geçen gün artar. Bu nedenle biz eğitimi çok önemsiyoruz. İlçemizde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımıza her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Ben bu ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum ve en kısa zamanda da sizlere ziyarete geleceğim."

Reklam
Reklam

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Özden, daha sonra öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirirken, günün anısına da çeşitli hediyeler takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: