İlkokul Öğrencileri Göz Muayenesinden Geçti

4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, Kula Devlet Hastanesi göz polikliniğinde...

4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, Kula Devlet Hastanesi göz polikliniğinde uzman Dr. Ömer Kartı tarafından göz muayenesinden geçirildi.

Toplam 91 öğrencinin muayenesini gerçekleştiren Kartı, bazı göz rahatsızlıklarında erken teşhisin çok önemli olduğunu belirtti. Kartı, yapılan taramalarda bazı öğrencilerde görme bozukluklarının tesbit edildiğini ve gerekli müdahalenin yapıldığını söyledi.

Okul Müdürü Ahmet Alphan, "Öğrencilerimizin diş taramasından sonra, göz muayenelerini de yaptırdık. Öğrencilerimizin sağlıklı olmaları eğitim açısından çok önemli. Ayrıca öğrencilerin muayenelerinde yardımlarından dolayı Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Vahit Demir ve uzman Dr. Ömer Kartı’ya teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz