İlkokul Öğrencilerinden Anlamlı Proje

 Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencileri, "Tutumluluk Projesi" kapsamında topladıkları 150 kilogram bayat ekmeği Kars Belediyesi'ne ait hayvan barınağına teslim etti.

Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencileri, "Tutumluluk Projesi" kapsamında topladıkları 150 kilogram bayat ekmeği Kars Belediyesi'ne ait hayvan barınağına teslim etti. Öğrenciler, evlerinde ve mahallerinde topladıkları bayat ekmekleri kutulara koyarak okula getirdiler. Burada okulu temsilen 23 öğrenci ve öğretmenler, toplanan 150 kilogram bayat ekmeği minibüsle Kars'taki hayvan barınağına götürdü. Topladıkları ekmekleri yetkililere teslim eden öğrenciler, getirdikleri ekmekleri kedi ve köpeklere verdi. Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu Müdür Yardımcısı ve proje koordinatörü Necife Cengiz Polat, okulun bütün öğrencilerinin katıldığı "Değerler Eğitimi" altında şubat ayı konusu olan "Tutumluluk Projesi" kapsamında anlamlı bir çalışma yaptıklarını söyledi. Her ay farklı projelerle öğrencilerin bu tür sosyal aktivitelerin içinde olmalarını sağladıklarını vurgulayan Polat, "Öncelikle bu etkinlikte amacımız, öğrencilerimize tutumlu olmayı, israfı önlemeyi ve en önemlisi de sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmayı göstermeye çalıştık. Kars'taki hayvan barınağında bulunan köpeklere yiyecek götürmemiz hem öğrencilerimizin hayvan sevgisini artırdı hem de öğrencilerimizi çok mutlu etti" diye konuştu. Kars Belediyesi yetkilileri de öğrencilere duyarlı davranışından dolayı çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: