İlkokul Öğrencilerine Kitap Hediye Edildi

Gaziantep’in Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Garip Doğan, Araban İlçe Milli...

Gaziantep’in Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Garip Doğan, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş’i makamında ziyaret ederek, ilçeye bağlı köylerdeki ilkokul öğrencilerine hediye edilmek üzere getirdiği kitapları teslim etti.

Doğan, “Araban ilçesine bağlı köylerdeki ilkokul öğrencilerine hediye etmek üzere Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, Karayolları Gaziantep Şefi Kadir Kısa, Gaziantep İl Halk Kütüphanesi ve Şahinbey İlçe Halk Kütüphanesi'nde temin ettiğim roman, hikaye ve değişik ders kitaplarını Araban ilçemize getirdik. Burada ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Şükrü Gündeş’e teslim ediyoruz. Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi olarak, ‘Bilgi’yi paylaşmadığımız sürece, o bilgi bigi değildir’ düşüncesi ile yola çıkıyoruz. İlçede eğitimin başarısının sağlanması için dernek olarak ne gerekiyorsa yapmaya her zaman hazırız” dedi.

Reklam
Reklam

Araban ilçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş ise, "Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Garip Doğan ve yönetimine roman, hikaye ve değişik ders kitaplarından oluşan kitapları ilçeye bağlı köylerdeki okullarımızda eğitim-öğretim gören öğrencilerimize hediye etmek üzere ilçeye kadar getirip bana teslim ettiler. Bende köylerdeki ilkokullarımızdaki öğrencilerimize dağıtacağım. Şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür eder, eğitime desteklerinin devamını diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: