İlkokul Öğretmenlerine 'bilimsel Bilginin Öğretimi' Kursu

Aksaray Üniversitesi'nde (ASÜ) ilkokul öğretmenlerine 'Bilimin Doğası ve Bilimsel Bilginin Öğretimi' konulu kurs verildi.Aksaray Üniversitesi...

Aksaray Üniversitesi'nde (ASÜ) ilkokul öğretmenlerine 'Bilimin Doğası ve Bilimsel Bilginin Öğretimi' konulu kurs verildi.

Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Sınıf Öğretmenliği Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sibel Özsoy'un koordinatörlüğünü yürüttüğü 'Bilimin Doğası ve Bilimsel Bilginin Öğretimi' başlıklı kursa çeşitli illerden 30 ilkokul öğretmeni katıldı. Kurs programı bir hafta sürdü.

TÜBİTAK tarafından desteklenen, öğretmenlerin mesleki ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan kurs programı süresince katılımcılara çeşitli üniversitelerden gelen öğretim üyeleri tarafından seminerler verildi. Program katılımcılara sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: