İlkokul Yetiştirme Programı bilgilendirme toplantısı yapıldı

Kırklareli, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ’İlkokul Yetiştirme Programı (İYEP)’ bilgilendirme toplantısı düzenledi.Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür V.

Kırklareli, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ’İlkokul Yetiştirme Programı (İYEP)’ bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit Akın başkanlığında, İlçe Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve 3. ve 4. sınıf öğretmenlerin katılımıyla 3. ve 4. sınıflarda ’İlkokul Yetiştirme Programı (İYEP)’ toplantısı yapıldı.
İYEP hakkında katılımcılara bilgiler veren Akın, "Milli Eğitim Bakanlığınca ülkemiz genelinde herkes için kaliteli ve erişilebilir eğitim hizmetinin sağlanması amacıyla ilkokulların 3 ve 4. sınıflarına devam eden, eğitim ve öğretim yılı içinde çeşitli nedenlerle okuma, yazma, okuduğunu anlama becerileri ve doğal sayılar, doğal sayılarla dört işlem öğrenme alanlarında yeterli kazanımlara ulaşamayan öğrenciler için İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) hazırlandı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz