İlkokulda Velilerin Yüzde 95’i Eğitime Forma Ile Devam Kararı Aldı

Şanlıurfa Birecik 11 Temmuz İlkokulu'nda, 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrencilerin giyeceği kıyafet için yapılan oylamada...

Şanlıurfa Birecik 11 Temmuz İlkokulu'nda, 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrencilerin giyeceği kıyafet için yapılan oylamada 437 velinin yüzde 95’i, önümüzdeki yıl forma ile devam kararı aldı. Yapılan oylamada 415 veli forma, 22 veli ise serbest kıyafet uygulamasını istedi.

Birecik 11 Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı, Eğitimci Şükrü Şahin yaptığı açıklamada, “Serbest kıyafet uygulaması ile ilgili yapılan oylamada, önümüzdeki yıl öğrencilerin tekrar forma ile devam etmesini istiyorum. Hayırlısı olsun. Ben veli toplantısına katılan tüm velilere teşekkür ediyorum.“ şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Öğrenci velilerinden İsmail Polat ise “Önümüzdeki eğitim öğretim yılında öğrencimin forma ile okula devam etmesini istiyorum.“ dedi.

11 Temmuz İlkokulu Müdürü Mustafa Demir ise “Veli toplantımızın konularından biri olan serbest kıyafet ile ilgili yaptığımız oylamada, velilerimizin yüzde 95’i forma ile devam edilmesini istemiştir. 2013-2014 eğitim öğretim yılında okulumuzda yine aynı formalarla öğrencilerimiz devam edeceklerdir. Veli toplantısına katılan herkese teşekkür ederim.“ şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz