İlksan Delege Seçimleri Değerlendirildi

Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu İLKSAN delege seçimlerini değerlendirmek ve seçime katılacak adayını tanıtmak amacıyla Pınarbaşı temsilciliği...

Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu İLKSAN delege seçimlerini değerlendirmek ve seçime katılacak adayını tanıtmak amacıyla Pınarbaşı temsilciliği istişare toplantısına katıldı.

Toplantıya şube başkanı Aydın Kalkan, şube sekreterleri, denetleme Kurulu Başkanı Nihat Ok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan, Şube Müdürleri, A.Turan Akkuş, Lokman Kaldırım, İlçe temsilcisi ve delege adayı İsmail Çelebi ile kurum yöneticileri ve İLKSAN üyeleri katıldı.

İlçe temsilcisi İsmail Çelebi, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Şube başkanı Aydın Kalkan ise, "1943 yılında kurulan İLKSAN'nın 1996 yılına kadar şimdiki Eğitim-Sen zihniyeti, 1997 yılından bu güne kadar ise Türk-Eğitim-Sen zihniyeti yönetmiştir. Daha doğrusu yönetememiştir. 275 bin üyesi bulunmakta ve her üyeden her ay zorla 33 TL aidat kesilmektedir. Bu büyük bir gelirdir. Bu gelirlerin iyi yönetilemediği son yönetim kurulu kararlarından anlaşılmaktadır. Bunca yıl çar çur edilen sandığı artık temize çıkarma zamanı gelmiştir. Bu yıl seçimlerde yetkiyi alarak bu talana son vermeliyiz. Bunun için üyemiz olsun olmasın her İLKSAN üyesinden destek bekliyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: