"İller Arası Altın Vuruş Karate Turnuvası"

Düzce Beyköy Belediye Spor Kulübü, "İller Arası Altın Vuruş Karate Turnuvası"nda üçüncü oldu.

Düzce Beyköy Belediye Spor Kulübü, "İller Arası Altın Vuruş Karate Turnuvası"nda üçüncü oldu.

15 ve 16 Aralık tarihleri arasında İstanbul'da yapılan turnuvaya 19 ilden yaklaşık 900 sporcu katıldı.

  1. turda rakibi Tekirdağ Destegül Spor Kulübü'nü 2-0 yenen Düzceli gençler, 2. turda Edirne Belediye Spor Kulübü'nü 2-1'lik skorla geçti. 3. turda da İstanbul Beylik Düzü Spor Kulübü ile karşılaşan takım, rakibine 2-1 yenildi. Düzceli gençler, üçüncülük mücadelesi oynadığı Küçükçekmece Belediye Spor Kulübü'nü 2-0'lık skorla geçerek 3. olmayı başardı.

    Karate Antrenörü Mehmet Albayrak, Düzce'nin karate sporunda söz sahibi olması için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini anlattı.

    Turnuvanın kendileri için güzel geçtiğini aktaran Albayrak, "İnşallah daha da güzel başarılar yakalayacağız. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Bize destek olan herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

    Muhabir: Onur Orhan

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: