İller Bankası Bölge Müdürü Aktaş’tan Osmancık’ta İnceleme

İller Bankası Ankara Bölge Müdürü Ensar Aktaş, Çorum’un Osmancık ilçesinde yürütülen alt yapı çalışmalarını yerinde...

İller Bankası Ankara Bölge Müdürü Ensar Aktaş, Çorum’un Osmancık ilçesinde yürütülen alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ve yüklenici firma yetkilileri ile çalışma alanlarını gezen Aktaş, Osmancık’ta büyük bir alt yapı projesinin hayata geçirileceğini ve bu noktada çalışmaların hızla devam ettiğine vurgu yaptı.

İlçede bulunan kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu gibi hatların değiştirileceği ve uzun yıllardır kullanımlarından doğan sorunların çözüme kavuşturulacağına dikkat çeken Aktaş, ayrıca Arıtma Tesisi yatırımının da ilçeye kazandırılacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, ilçenin 38 yıldır kullandığı alt yapı şebekesinin değiştirilmesinin büyük önem arz ettiğini ifade ederek, gerek proje aşamasında ve gerekse ihale sürecinde destek sağlayan İller Bankası Bölge Müdürü Ensar Aktaş’a teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Çalışma bölgelerinde incelemeler yapan ve teknik bilgiler alan Aktaş, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: