"İller Yarışıyor" Projesinde Bayburt Yine Birinci Seçildi

BAYBURT (AA) - Türk Telekom tarafından 81 ili kapsayan "İller Yarışıyor" projesinde Bayburt İl Müdürlüğü eylül ayı birincisi oldu.

Türk Telekom tarafından 81 ili kapsayan "İller Yarışıyor" projesinde Bayburt İl Müdürlüğü eylül ayı birincisi oldu. Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanlığı'nın il müdürlükleri arasında düzenlediği yüksek müşteri memnuniyeti, verimlilik ve gelir hedefli performans yarışmasında 2013 yılı içerisinde mayıs ayında birinci olan Bayburt İl Müdürlüğü eylül ayının da birincisi oldu. Türk Telekom Bayburt İl Müdürlüğünde düzenlenen törene Türk Telekom Bölge Müdürü İsa Ömür, Müdür Yardımcısı Necmi Mazlum, Bayburt İl Müdürü Fatih Korkusuz, Gümüşhane İl Müdürü Hüseyin Karasoy, Ticaret Faaliyetleri İl Yöneticisi Eyüp Görgülü ve çalışanlar katıldı. Bayburt İl Müdürü Fatih Korkusuz, birincilik kupasını ve başarı sertifikasını Türk Telekom Bölge Müdürü İsa Ömür’ün elinden aldı. Ömür, törende yaptığı konuşmada, Türk Telekom olarak daha kaliteli hizmet verebilmek için böyle bir yarışmayı düzenlediklerini söyleyerek, "Hedeflerin karşılanmasında, müşterilerimize hakikaten değer yaratmada Bayburt ili çalışanlarımız çok güzel hizmet ediyorlar. Her zaman yüzümüzü ak ediyorlar. Böyle yaptıkları için de inşallah bir kez daha birinci olarak kupanın daimi sahibi olacaklar” dedi. Ömür, hedeflerdeki gerçekleşme oranlarına bakıldığında değerler açısından gerek telefon, gerekse internet hızı alanında Bayburt’un Türkiye ortalamasının kat kat üstünde olduğunu söyledi. Bayburt’a her gelişinde moral depolayarak döndüğünü söyleyen Ömür, Bayburt Telekom İl Müdürlüğü’nün tüm çalışanlarını başarılarından dolayı tebrik ettiğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: