İmam Hatip Liseleri Yarıştı

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’de, geleneksel olarak düzenlenen ‘İmam Hatip Liseleri arası 4. Arapça Bilgi ve...

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’de, geleneksel olarak düzenlenen ‘İmam Hatip Liseleri arası 4. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışması’nın elemeleri yapıldı.

Cumhuriyet Lisesi konferans salonunda düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Hakkari İmam Hatip Lisesi Müdürü Ekrem Özatak, programda emeği geçen herkese ve jüri üyelerine teşekkür ettiler. 15 sorunun sorulduğu yarışmada Hakkari Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Şemdinli İmam Hatip Lisesi ise üçüncü oldu. Yarışmada birinci gelen Hakkari Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 27 Nisan 2013 tarihinde Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yapılacak olan bölge yarışmasında Hakkari’yi temsil edeceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Hakkari Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça hitabet, Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça şiir, Şemdinli İmam Hatip Lisesi de Arapça musiki dalında bölgede Hakkari’yi temsil edecekleri ifade edildi.

Hakkari Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Abdurrazak Polat ve öğrencilerinden oluşan Nisan Yağmuru isimli ilahi grubu da söylediği Türkçe ve Kürtçe ilahilerle yarışmaya ayrı bir renk kattı. Program sonunda yarışmada dereceye giren öğrencilere değişik ödüller verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: