İmam hatip lisesi öğrencileri, harçlıklarını depremzedelere gönderdi

Kayseri Develi İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Van’da meydana gelen depreme duyarsız kalmadı. Öğrenciler, harçlıklarından oluşan...

Kayseri Develi İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Van’da meydana gelen depreme duyarsız kalmadı. Öğrenciler, harçlıklarından oluşan bin 500 liralık parayı Van’daki depremzedelere gönderdi.
Develi İmam-Hatip Lisesi’nde eğitim gören iki sınıftaki öğrenciler Van’deki depremzedeler için seferber oldu. Öğrenciler, harçlıklarını depremzedeler için bir araya getirdi ve toplam bin 500 lira para biriktirdi. Toplanan para, Van’daki depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla gönderildi. Ayrıca, öğrenciler, depremzedeler için topladıkları bazı ihtiyaç malzemelerini de bölgeye gönderdi.
Öğrencilerin bu örnek davranışı, öğretmenlerini de harekete geçirdi ve Meslek Dersleri Öğretmeni Ünal Erol ile kardeşi Sinan Erol, depremzede iki aileyi ilçeye davet edip, masraflarını karşılamayı ve çocuklarını okutmak için resmi kanallardan girişimlerini başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz