İmam Hatip Lisesi’nden Mevlana’yı Anma Programı

Altıntaş İmam Hatip Lisesi Mevlana’yı anma programı düzenledi. Mevlana Calaleddin-i Rumi Hazretleri, vefatının 738. yılında...

Altıntaş İmam Hatip Lisesi Mevlana’yı anma programı düzenledi. Mevlana Calaleddin-i Rumi Hazretleri, vefatının 738. yılında dualarla anıldı.

İmam Hatip Lisesi Mevlana’nın vefatının 738. Yıldönümü nedeniyle bir anma programı düzenledi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşını´nın okunmasının ardından program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre’nin açılış konuşmasıyla başladı. Cöre konuşmasında; “Sevginin, barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün sembolü olan ve bu düşüncelerini tüm insanlığa yaymaya çalışan aşkın piri, hoşgörünün sultanı Mevlana Celaleddin Rumi´yi Hakk´a yürüyüşünün 738´inci yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Hazırlanan program daha sonra Kur´an-ı Kerim tilaveti, öğrencilerin şiir okumalarıyla ve hazırlanan sunumların gösterisiyle sona erdi.

Anma törenine İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Cöre, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Karanfil, Altıntaş Çok Programlı Lisesi Müdürü Ersin Bintez, Altıntaş Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Fatih Karabulut, Okul Müdürü, Müdür yardımcıları, Okulun öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: