İmam hatip mezunları bayramlaşma merasiminde buluştu

Adana İmam Hatip Lisesi mezunları, geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreninde hasret giderdi. Sıcak bir atmosferde...

Adana İmam Hatip Lisesi mezunları, geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreninde hasret giderdi. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen bayramlaşmada, eski ve yeni mezunlar geçmiş günleri yad edip, kucaklaştı.
Adana İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ADİMDER) tarafından okul bahçesinde tertip edilen merasime AK Parti eski Adana Milletvekili Ziyaeddin Yağcı, Adana eski İl Müftüsü Mehmet Barış, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Selim Aydemir ile çok sayıda imam hatip lisesi mezunu katıldı.
AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, imam hatip liselerinin, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, Türkiye'nin sorunlarının farkında olan ve çözüm yollarını araştıran nitelikli gençler yetiştirdiğini söyledi.
Adana İmam Hatip Lisesi Müdürü Muhammet Karaduran ise gönül dostlarının birlik beraberliğinin sağlanmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Karaduman, "İmam hatip liseleri her zaman ülkemizin, milletimizin hizmetinde olmuş, vatanına, milletine bağlı nice nesiller yetiştirmiştir. Şimdi de vatan sevdalısı bir nesil yetiştirmeye devam ediyor. Bu okullar milletindir.” diye konuştu.
ADİMDER Başkanı Veyis Şahin ise geleneksel hale gelen bayramlaşma günü etkinliğini bundan sonra da sürdüreceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz