İmam Hatip Ortaokul Kayıtları Devam Ediyor

İlkadım ilçesinde yeni açılan Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu ve 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu'nda kayıt...

İlkadım ilçesinde yeni açılan Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu ve 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu'nda kayıt işlemleri devam ediyor.

Okulları ziyaret ederek hazırlıkları yerinde inceleyen İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, “İlçemize bağlı 2 imam hatip ortaokulu açıldı. Okullarımızın kayıt alanları belirlendi. İmam hatip ortaokullarına kayıt yaptırmak isteyen velilerimiz bizzat okul müdürlüklerine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Diğer ortaokullarımızda kayıtlar e-kayıt sistemi ile otomatik olarak yapılmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

İlkokul kayıtları ile ilgili de bilgi veren Numanoğlu, “2012-2013 eğitim-öğretim yılı 4+4+4 zorunlu eğitime sistemine kademeli geçiş için hazırlıklarımızı yapmaktayız. İlkokul 1. sınıfa zorunlu kayıt çağındaki 66 - 72 aylık öğrencilerimizi kayıtları e-kayıt sistemi üzerinde yapıldı. İsteğe bağlı 60-66 aylık öğrenci adaylarımız için velilerimizin okullarımıza dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: