İmam Hatip Ortaokulları İçin Kayıtlar Sürüyor

Kamuoyunda 4+4+4 olarak bilinen ve zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanunla eğitim sisteminde oluşturulan İmam...

Kamuoyunda 4+4+4 olarak bilinen ve zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanunla eğitim sisteminde oluşturulan İmam Hatip Ortaokullarına kayıtlar devam ediyor.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İmam Hatip Ortaokullarına 2012-2013 öğretim yılı öğrenci kayıtlarının 23 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında yapılacağının açıklandığı hatırlatıldı. Çocuklarının kaydını İmam Hatip Ortaokullarına yaptırmak isteyen velilerin ikametgahlarına en yakın İmam Hatip Ortaokuluna müracaat etmeleri gerektiğini belirten yetkililer, 2012-2013 eğitim öğretim döneminde Nevşehir il merkezinde 2, Acıgöl ilçesinde 2, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Ürgüp ve Kozaklı ilçelerinde ise 1 olmak üzere toplam 9 İmam Hatip Ortaokulu’nun faaliyet göstereceğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: