İmam Hatip Ortaokulu Velileri Aile Eğitimi Kursunu Tamamladı

Fethiye İmam Hatip Ortaokulu velileri için düzenlenen 7-19 yaş aile eğitim kursu tamamlandı.Kursa katılan ve...

Fethiye İmam Hatip Ortaokulu velileri için düzenlenen 7-19 yaş aile eğitim kursu tamamlandı.

Kursa katılan ve başarılı olan kursiyerlere sertifikaları törenle sunuldu. Bazı veliler bu kursa eşi ile birlikte iştirak ederken sertifikalarını da beraberlerinde getirdikleri çocuklarıyla birlikte aldılar. İmam Hatip Ortaokulu’nda yapılan törende sertifikaları Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Esma Çelik, Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, Fethiye RAM Müdürü Ali Yılmaz, Okul Müdürü Arif Çoban ve ilgililer alkışlar arasında sundu.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Arif Çoban, 8 hafta süren kursun amacını anlatıp ilgi gösterip, destek verenlere teşekkür ederken, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Esma Çelik, bu kursa annelerin yanı sıra babalarında katılmasının yararlı olacağı yeni açılmasına rağmen okulun en başarılı kitap okuma yarışmasında Muğla birincisi olduğunu hatırlattı.

Müftü Oğuzhan Kadıoğlu da “Aile kavramına Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çok önem verdiğini belirterek, “Okul, aile ve çevre işbirliğinden okul ve aile üzerine çalışma yapılmıştır. Şimdi çevre ile ilgili çalışmalarda yapılıp Aile eğitiminin saç ayağı tamamlanacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: