İmam Hatip Ortaokulunda Bilgi Yarışması

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Ortaokulu'nda, bilgi yarışması düzenledi.

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Ortaokulu'nda, bilgi yarışması düzenledi.

Yarışmaya katılan 5/A ve 5/B sınıfı öğrencilerine, Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, İngilizce, Hz. Muhammed'in hayatı, temel dini bilgiler, din kültürü ve ahlak bilgileri konularında öğrencilere 25 soru soruldu.

Oldukça çekişmeli geçen yarışma sonunda 5/ A sınıfından Fatma Nur Kaplan, Mahmut İhsan Dal ve Adem İlker Gürşen'den oluşan ekip, 210 puanla birinci olurken, diğer sınıfın öğrencileri Emir Gökhan Küçük, Emine İclal Akın ve Elif Nur Öge de 190 puanla ikincilik elde etti.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, yaptığı açıklamada, düzenledikleri bilgi yarışması ile öğrencilerin bilgi birikimlerini ölçmek istediklerini belirterek, yarışmanın çok çekişmeli geçtiğini söyledi.

Yarışmaya katılan öğrenciler kadar sınıf arkadaşlarının heyecanlı olduğunu ifade eden Kahraman, 2. dönemde de bu tür bilgi yarışmaları düzenleyeceklerini kaydetti.

Dereceye giren öğrencilere kitap hediye edilen yarışmayı, Milli Eğitim Şube Müdürü Hakkı Güzel, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Akman ve okul müdürleri de izledi.

Muhabir: Ercan Özçetin / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: