İmam Hatip Sevdalıları 5. Pilav Gününde Buluşuyor

Elazığ imam Hatip Mezunları Derneği (ELİMDER) tarafından tertiplenen geleneksel 5. pilav gününün 2 Haziran tarihinde...

Elazığ imam Hatip Mezunları Derneği (ELİMDER) tarafından tertiplenen geleneksel 5. pilav gününün 2 Haziran tarihinde yapılacağı belirtildi.

ELİMDER Başkanı Hüsamettin Gül, bu etkinliği Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapacaklarını söyledi. Gül, "Bütün imam hatip camiası, öğrencisisiyle bütün dönem mezunlarıyla, emektar hocaları ve bu okullara gönül veren tüm insanları bu gecede buluşturacağız. Programda dünya birincisi olan Hafız Mehmet Bilir Kuran-ı kerim tilavetinde bulunacaktır. Müthiş temposuyla gönüllere giren Grup Dergah konser verecektir. Şiirler, naatlar okunacak. Gecede etli pilav ikram edilecek. Havai fişek ve lazer gösterileri de yapılacak. Tek kelimeyle harika bir program hazırladık. Gecenin sonunda programa katılan tüm misafirlerimize bir de sürpriz hediyemiz olacak. Bu müstesna programa bu okullara gönül bağlayan herkesi davet ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: