İmam Ve Müezzin Şarampole Yuvarlandı

Bursa'da, şarampole yuvarlanan otomobil hurdaya dönerken, kazada bir imam ve müezzin yaralandı.Kaza, İstanbul-Bursa karayolu üzerindeki...

Bursa'da, şarampole yuvarlanan otomobil hurdaya dönerken, kazada bir imam ve müezzin yaralandı.

Kaza, İstanbul-Bursa karayolu üzerindeki İmam Dinlenme Tesisleri yakınlarında meydana geldi. Hasan Özcan (44) idaresindeki 16 HA 029 plakalı otomobil, iddiaya göre, bir kamyonun çarpmasıyla yolun sağındaki şarampole yuvarlandı. Beton parçalarının üzerine düşen otomobil hurdaya döndü. Kazayı gören vatandaşların yardımı ile otomobilden çıkartılan sürücü Hasan Özcan (44) ve beraberindeki Muzaffer Aydoğan (40) 112 ambulanslarıyla Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Hasan Özcan’ın Bursa'da İnkaya Camii'nin imamı, Muzeffer Aydoğan’ın ise merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Derya Nur Camii'nin müezzini olduğu öğrenildi.

Sağlık durumları iyi olan imam ve müezzin kendilerine bir kamyonun çarptığını söylerken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: