İmam Ve Müezzinler Güzel Ezan Okuma Eğitimi Aldı

Antalya Serik Müftülüğü’nün düzenlediği 24 günlük ‘Ezanı Güzel Okuma Kursu’ tamamlandı. Kursta beş vakitte ezanı...

Antalya Serik Müftülüğü’nün düzenlediği 24 günlük ‘Ezanı Güzel Okuma Kursu’ tamamlandı. Kursta beş vakitte ezanı makamına uygun olarak okumayı öğrenen 30 personel belge aldı.

Serik Müftülüğü konferans salonunda, Antalya Yeni Hal Camii imam hatibi Hüsnü Yıldırım nezaretinde yapılan kursta sabah ezanı saba, öğle ezanı uşşak, ikindi ezanı rast, akşam ezanı segâh ve yatsı ezanı hicaz makamında okuma çalışmaları gerçekleştirildi.

Kurs bitiminde, İlçe Müftüsü Abdulkadir Karakuş, kurs öğreticisi Hüsnü Yıldırım ve kursiyerler Köprüçayı Nehir Restoran’da öğle yemeği yiyip, Belkıs beldesindeki Antik Aspendos Tiyatrosu ve Akbaş köyündeki Zeytintaşı Mağarası'na gezi düzenledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: