İmara Açılan Yapılara 400 Metre Su Ve Kanalizasyon Hattı Döşendi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde imara açılan yeni cadde üzerindeki bulunan yapılara için 400 metre su ve...

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde imara açılan yeni cadde üzerindeki bulunan yapılara için 400 metre su ve kanalizasyon hattı döşendi.

Selahattin Mahallesi'nde imara yeni açılan Dr. Mehmet Emin Ayhan Caddesi üzerinde yeni yapılan yapılar için 400 metre su ve kanalizasyon hattı çekildi. Silvan ilçe merkezi genelinde çalışmalarına devam eden Silvan Belediyesi Selahattin Mahallesi'nde imara yeni açılan konutlar için su ve kanalizasyon hattı düşendi. Silvan Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından her 50 metrede bir muayene bacası oluşturularak 300’lük koruge türü borularla 400 metre kanalizasyon hattı döşenen caddede daha sonra belediye Sular İdaresi ekipleri tarafından 400 metre su şebekesi çekilerek imara uygun yeni yapılan yapıların kanalizasyon ve içme suyu sorunları giderildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: