İmdat Çığlığı Atan Kadın, Polisi Alarma Geçirdi

Mecidiyeköy’de dün saat 22.00 sıralarında pencereden imdat diye bağıran bir kadın, polisi ve özel harekat...

Mecidiyeköy’de dün saat 22.00 sıralarında pencereden imdat diye bağıran bir kadın, polisi ve özel harekat ekiplerini alarma geçirdi. Kafasına silah kabzası ile vurulduğunu ve şahsı içeriye kilitlediğini iddia eden kadın, hemen polis otosuna alındı. İçeri giren özel harekat ekipleri ise elleri boş döndü.

Olay, Kervan Geçmez Sokak 20 numaralı binada meydana geldi. Bir kadının cama çıkarak “Adam öldürüyorlar” diye bağırması üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Vatandaşlar tarafından pencereden indirilen kadın, polislere içeride silahlı bir şahsın olduğunu ve kendi kafasına silahın kabzası ile vurulduğunu iddia etti. Kafasından hafif şekilde yaralanan kadının ifadeleri üzerine olay yerine özel harekat polisi çağırıldı. Çelik yeleklerini giyen polisler binanın çevresini sardı. Olay yerinde ambulans ve itfaiye ekipleri hazır bekletildi. Vatandaşlar meraklı gözlerle olanları izledi. Özel harekat ekipleri kapıyı kırarak daireye girdi. Ancak yapılan aramalarda içeride kimse bulunamadı.

Reklam
Reklam

Görgü tanıkları, “Adam öldürüyorlar diye bağırınca kadını aşağı indirdik. İçerde silahlı şahıs olduğunu söyleyince polisten yardım istedik” şeklinde konuştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: