İmkb Ortaokulu Öğrencilerinin Başarısı

Milli Eğitim Bakanlığı ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa’da düzenlenen “İlköğretim’de GAP Bilinci”...

Milli Eğitim Bakanlığı ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa’da düzenlenen “İlköğretim’de GAP Bilinci” adlı bilgi yarışmasında İMKB Ortaokulu öğrencileri ikinci oldu.

Yarışmada dereceye giren İMKB Ortaokulu öğrencilerinden Mahmut Gazi Atalay, Buğrahan Kılavuz ve Mehmet Şükrü Yaşar beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Alagöz, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Çalışır, Abdurrahman Çelik, İMKB Ortaokulu Müdürü Nevzat Yetkin ve İMKB Ortaokulu öğretmenleri, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

9 Eylül 2012 tarihinde Şanlıurfa’da gerçekleştirilen ve GAP Eylem Planı’nın tanıtılması ve benimsemesinin amaçlandığı yarışmaya, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerini temsilen il milli eğitim müdürlüklerince tespit edilen 3’er öğrenci katıldı.

Adıyaman’ı temsilen de İMKB Ortaokulu öğrencilerinden Mahmut Gazi Atalay, Buğrahan Kılavuz ve Mehmet Şükrü Yaşar, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hüseyin Erol’un koordinatörlüğünde yarışmaya katılarak, genel kültür ve GAP bilincinin sınandığı soruların büyük bir bölümünü bilerek ikinciliği elde ettiler.

İlköğretimde GAP bilincinin benimsenmesi amacıyla Şanlıurfa’da düzenlenen yarışmada ikinci olan İMKB Ortaokulu öğrencilerinin başarılarının memnuniyet verici olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, öğrencileri tebrik ederek, birer kol saati ile ödüllendirilip, başarıların devamını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz