İMKB’de müzayede işlemlerinin başlangıcı yeniden ertelendi

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Ulusal 100 Endeksi’nde sürekli müzayede işlemlerinin başlangıcının yeniden ertelendiği bildirildi....

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Ulusal 100 Endeksi’nde sürekli müzayede işlemlerinin başlangıcının yeniden ertelendiği bildirildi. Sabah, teknik bir sebepten dolayı işlemlerin saat 10:25’te başlayacağı duyurulmuştu.

İMKB’den daha sonra konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Teknik bir sebepten dolayı 10.25’te başlayacağı duyurulan sürekli müzayede işlemleri başlangıcı ertelenmiştir. Seansın yeniden başlama saati ilan edilecektir. “ denildi.

Açıklamada, teknik sorunların devamından dolayı bütün işlemlerin ve girilen tüm emirlerin iptal edileceği de vurgulandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz