İMO Gaziantep Şubesine ziyaret -Müteahhitler ve inşaat mühendisleri kaliteli inşaat ve sorunların çözümü için ortak hareket edecek

Müteahhitler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Rıdvan Köksüzler ve yönetim kurulu üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç'i ziyaret

Müteahhitler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Rıdvan Köksüzler ve yönetim kurulu üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç'i ziyaret etti.

Başkan Köksüzler ve Meriç, ziyaret sırasında inşaat sektörünün sorunları konusunda görüşmeler yaptı ve aynı sektörde faaliyet gösterdikleri için sorunların çözümü konusunda ortak hareket etme kararı aldı.

Köksüzler ve Meriç, ziyaretlerine ilişkin olarak yaptıkları ortak açıklamada, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte Gaziantep'i daha yaşanılabilir bir hale getirmek getirmek ve inşaat kalitesinin arttırılması için işbirliği yapacaklarını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Başkan Köksüzler ve Meriç, şunları kaydetti:

"Gaziantep, bir çok bilim adamının da belirttiği gibi deprem riski altındadır. Gaziantep birçok illere göre daha kaliteli binalara sahip olmasına rağmen deprem riskini göz ardı edemeyiz. Sektörde hizmet veren kuruluşlar olarak kanunlara, kurallara ve yönetmeliklere uygun çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımızı belediyelerimizle de uyum içerisinde sürdürüyoruz. Bu güne kadar yaptığımız görüşmelerde belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını ifade etmişlerdir.

Sektörle ilgili tüm kurumlar da bu konuda hassas davranmaktadır. Bizler inşaat mühendisleri ve müteahhitler olarak yaşanabilir, güvenli binaların bulunduğu bir Gaziantep için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bu konuyla ilgili seminerler, konferanslar ve toplantılar yaparak sektörde hizmet verenlerin ve toplumun bilinçlendirilmesi için çalışmalar yapacağız. Çünkü hepimiz aynı gemi içerisindeyiz. Gaziantep olarak tedbirlerimizi alarak güvenli, çağdaş yaşanabilir bir kent yaratmanın mücadelesini vereceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: