İMO Heyeti, DSİ Ve İller Bankası'nı Ziyaret Etti

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Diyarbakır Şube Başkanı Turan Kapan ile yönetim kurulu üyeleri, DSİ 10. Bölge Müdürü Okan Bal ve

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Diyarbakır Şube Başkanı Turan Kapan ile yönetim kurulu üyeleri, DSİ 10. Bölge Müdürü Okan Bal ve İller Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü Mehmet Güleken'i ziyaret etti.

İMO'dan yapılan açıklamada, ziyaretlerde İMO yönetim kurulu üyeleri, DSİ 10. Bölge Müdürü Bal'a, mühendislerin yaşadığı sorunlar, mühendislik mesleği, ortak çalışma, su yapıları ve projeler hakkında, İller Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü Güleken ile mühendislik hizmetleri, mühendislik alanındaki işsizlik sorunu ve projeler konularında görüş alışverişinde bulunduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Görüşmelerde, mühendislerin yaşadığı sorunlarının aşılması için diyalog içinde olunması gerektiği ve üniversitelerde mühendislerin donanımlı bir şekilde yetiştirilmesi gerektiğine dikkat çekildiği belirtildi.

Muhabir: Aziz Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: