İmranlı’da Esnafın Sorunları Tartışıldı

İmranlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından ilçede faaliyet gösteren esnaflara yönelik olarak, istişare ve...

İmranlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından ilçede faaliyet gösteren esnaflara yönelik olarak, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve oda yönetimi ile esnafların katılımı ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan İmranlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celalettin Demirer, ilk kez yaptıkları bu toplantının ilçe esnafının sorunlarının gündeme getirilmesi açısından önemli olduğunu söyledi. Göreve geldikten sonra her zaman ilçe esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştıklarını ifade eden Demirer, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizde bulunan esnaflarımızı zaman zaman ziyaret ediyor ve sorunlarını dinliyoruz. Yapılan ziyaretler sonrasında yönetim kurulumuzun da kararı doğrultusunda tüm esnaflarımızı bir araya getirerek ilçemizdeki sorunları tespit ederek ilgili yerlere ulaştıracağız. İhtiyaç olması halinde bu tür toplantıları bundan sonra da yapacağız. Katılarak sorunları ve sıkıntıları anlatan tüm esnaflarımıza ve bizlere her konuda yardımcı olan Birlik Başkanımız Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Beşir Köksal’a teşekkür ediyorum” dedi. Demirer ayrıca, hijyen konusuna değinerek, ekmek ve ekmek çeşidi ile uğraşan esnafların ceza almamaları için mutlaka hijyen eğitimine katılmalarını istedi. Yapılan açılış konuşmasının ardından esnaflar, ilçede başka kurumlar ve bankalar olmak üzere yaşadıkları sorunları dile getirdi.

Reklam
Reklam

Yapılan toplantı sonucunda ilçede meslek yüksek okulu olmasına rağmen bölümlerin açılmadığı ve öğrenci olmadığı, bunun da esnafı ve ilçeyi olumsuz etkilediği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz