İnadına Aşk 17. bölümde gizemli kutu krizi

Renkli Fox Tv dizisi İnadına Aşk 17. bölümüyle dizi severlerin karşısındaydı! Her bölümü ilgiyle izlenen İnadına Aşk son bölümünde Yalın'ın annesiyle ilgili kutuyu bulmaya çalışan Defne başını belaya soktu. İşte, sevilen dizinin 17. bölümünde yaşananlar!

Reyting listelerini alt üst eden İnadına Aşk yepyeni bir bölümle dizi severlerin karşısına çıkıyor. İzleyicisini her hafta ekrana kilitlemeyi başaran dizinin 17. bölümünde yine renkli görüntüler var. Yaz dizisi olarak başlayan ancak başarısıyla yeni sezonda da devam etme kararı alan İnadına Aşk son bölümünde Defne'nin gizemli hareketleri, Yalın'ın kafasını karıştırdı. Ancak, Defne inat etmekte kararlıydı! Defne ve Yalın arasında neler yaşandı? Renkli senaryosu ve dinamik kadrosuyla izleyicisini kahkahaya boğan, başrollerinde; Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Nilay Duru, Eren Vurdem, Cevahir Turan'ın rol aldığı, Türkiye'nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav'ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk 17. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Fox Tv'deydi!

İNADINA AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ

İnadına Aşk'ın yeni bölümünde; Yeşim'in peşinde bir adam olduğunu öğrenen Çınar ve Yalın, kızları Yalın'ın dağ evine götürdüler. Yapılan plana göre, kimseye bir şey belli edilmedi ve Toprak Satır meselesini halledinceye kadar Yeşim ve Defne dağ evinde tutulacaktı. Ama güvenlik nedeniyle elinden telefonu alınan Yeşim, dağ evinde telefon krizine girdi. Bu kriz, başına büyük dertler açacaktı. Yalın'ın annesiyle ilgili kutuyu bulabilmek için dağ evine gitmenin yollarını arayan Defne, bir anda Yalın ve Çınar tarafından dağ evine sürüklenince çok sevindi. Defne balı acaba yine iş başında mıydı? Kutuyu bulması yakın mıydı? Peki, dağ evinde her an dibinde olan Yalın Aras karşısında yelkenleri indirmemeyi başarmasının bir yolu var mıydı? Leyla daha ilk günden Toprak'ın kendisinden bir şeyler sakladığını anladı. Bunun nedeninin Toprak'ın onun endişelenmesinden çekinmesi olduğunu anlayınca Toprak'ı çok tek başına bıraktığını düşünerek bundan sonra sevdiği adamın yanında olmaya karar verir. Ama bu yanında olma meselesini biraz abarttı. Deniz ise, Yeşim ve Yeşim'in peşindeki adam olayıyla uğraşırken Ezgi'yi biraz ihmal etti. Ezgi önce bozulur ama sonra abarttığını düşünerek Deniz'e bir sürpriz hazırladı. Ama sürpriz yapmaya gittiği Aras Teknoloji'de büyük bir sürprizle karşılaştı. Yalın, Defne'nin ne yaptığını anlayacak mıydı? Çınar, Yeşim'i koruyabildi mi? Defne, Yalın'ın annesiyle ilgili gerçekleri öğrendi mi? Tüm bu soru işaretleri İnadın Aşk 17. bölümünde yanıt bul.