İnadına Aşk 24. bölümde şok gelişmeler yaşandı

Ekranların romantik komedi dizisi İnadına Aşk son bölümde yine hem eğlendirdi hem heyecanlandırdı. Her hafta yeni bir maceranın yaşandığı dizi bu bu hafta 24. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İşte İnadına son bölümde yaşananlar ve detayları!

Eğlenceli konusu, dinamik kadrosu ve sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerini gönlünü çelen İnadına Aşk 24. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Başrollerini Açelya Topoğlu, Can Yaman, Nilay Duru ve Eren Vurdem'in paylaştığı İnadına Aşk son bölümünde; aldığı araştırma ödülü sayesinde Amerika'da bir burs kazanan Ezgi, Deniz'in onu teşvik etmeye çalışmasını yanlış anladı, ikilinin ilişkisinde yine kriz çıktı. Deniz'in çabaları bu sorunu da aşabildi mi? Adem Habibe'nin peşine düştü. Ancak Habibe'yi bulmayı başaramayınca İblis'i yardıma çağırdı. İblis 'in ortaya çıkması nasıl bir gelişmeye yol açtı? İnadına Aşk'ın tüm cevapları içeren 24. bölümü dün akşam Fox Tv'deydi!

İNADINA AŞK 25. BÖLÜM ÖZETİ

İnadın Aşk'ta bu hafta Yalın, Defne'yi kendinden uzak tutmak için Aslı'yı Defne'yle tanıştırmaya çalıştı. Ama Aslı, iki sevgilinin arasına girmemek için yapmadığını bırakmadı. Yalın, Defne'ye onu affedemeyeceğini söyledi. İki aşık uzak durma kararı aldı. Acaba bu kararı uygulamaları mümkün olabildi mi? Çınar'ın sürprizi karşısında dehşete düşen Yeşim, dedesinin onlara alacağı evde yaşamak istediğini söyleyince Çınar delirdi. Ne yani, iç güveysi mi olacaktı? Leyla ikinci kez denedikleri ilişkilerinde bu sefer ilkinden farklı davranmaya karar verdi. Peki, Leyla'nın bu çabası Toprak üzerinde işe yaradı mı?