İnadına Aşk son bölümünde Defne ve Yeşim kaçırıldı

İnadına Aşk 19. bölümüyle ekran macerasını sürdürmeye devam etti. Yayınlandığı günden bu yana eğlenceli senaryosuyla dikkat çeken İnadına Aşk son bölümünde Defne ve Yeşim kaçırıldı.

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi İnadın Aşk 19. bölümüyle izleyicilerinin karşısındaydı Maceranın ve romantizmin ekik olmadığı dizinin yeni bölümünde işler iyice çığrından çıktı. Kızları kaçıran Satır, Toprak ve Yalın'a yeni bir şart koştu. Bu sırada Defne tüm bu kaçırılma macerası süresince İblis'i canından bezdirmekle kalmayıp bir de onu Yalın'ın annesinin peşine takınca olaylar içinden çıkılmaz bir hal aldı. Başrollerini; Açelya Topaloğlu ve Can Yaman'ın paylaştığı İnadına Aşk son bölümü 5 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de Fox Tv'deydi!

İNADINA AŞK 19. BÖLÜM ÖZETİ

İnadına Aşk son bölümünde; Yeşim'i bırakmamaya kararlı olan Defne, zorla kendini de kaçırttırır. Kızların kaybolduğunu anlayan Yalın ve Çınar, Toprak ve Deniz'le bir araya gelip ne yapacaklarını düşünürlerken Satır'dan telefon geldi. Satır kızları bırakacaktır ama bir şartı vardı. Aras ve Barutçu erkekleri, Satır'ın şartını yerine getirmek için kara kara düşünürlerken diğer tarafta kara kara düşünen biri daha vardı: İblis! Defne ve Yeşim, İblis'i canından bezdirmeyi başardılar. Bu arada Defne'nin aklına süper bir fikir gelir. Defne ve Yalın'ın zekaları, kızların kurtulmasına yetecek miydi? Yaşanan bu zor zamanlar, Toprak ve Leyla'nın ilişkisini yeni bir aşamaya taşırken Ezgi ve Deniz'in ilişkisini ise çıkmaza soktu. Defne ve Yeşim kurtulunca Ezgi'nin yanına gelen Deniz, Ezgi'nin kıskançlık senaryolarıyla karşılaşınca sinirlendi. Deniz, Ezgi'nin güven sorununa daha ne kadar katlanabilecekti?