İnadına Aşk son bölümünde kriz çıktı

İnadına Aşk yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine keyifli bir akşam daha yaşattı. Fox Tv'nin renkli dizisi İnadına Aşk 13. bölümünde Defne ve Yalın'ın başı bu bölümde derde girdi. Satır Celal ikiliye bela olurken, ikili bundan kurtulmanın yollarını aradı.

Osman Sınav'ın ilk romantik komedi dizisi İnadı Aşk 13. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yaz dizisi olarak başlayan ancak yeni sezonda da ekran macerasını sürdürmeye devam eden İnadına Aşk son bölüm izleyicilerine eğlenceli bir akşam yaşattı. Geçtiğimiz hafta Karadeniz manzaralarıyla büyüleyen İnadına Aşk 13. bölümüyle gündeme yine bomba gibi düştü. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın'ın birbirlerinden nefret ederken, aşka dönüşen hikayesini ele alan İnadı Aşk son bölümünde Yalın ve Defne aşkını yeni sınavlardan geçti. Başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı İnadına Aşk 13. bölümüyle 24 Eylül Cuma akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

İNADINA AŞK 13. BÖLÜM ÖZETİ

İnadın Aşk son bölümünde; Yaylada Habibe'yle samanlıkta basılan Çınar, Habibe'nin babası Satır Celal'i Habibe ile arasında bir şey geçmediğine ikna edemedi. Yeşim'in müdahaleleri de etkisiz kalınca olaya Toprak el koydu ve aileler Karadeniz'den İstanbul'a döndüler. Ama bu olay Çınar'ı asla yolundan döndürmedi ve Barutçular Araslara kız istemeye gittiler. Yalın ve Defne ilişkisi tüm güzelliğiyle devam ederken, bu ilişkiden haberdar olan Toprak, Defne'ye yaptığı kötü çıkışla bu ilişkiye bakış açısını gösterdi. Defne abisine resti çekerek Yalın'ın yanına gitti ama İnadın Aşk 13. bölümünde onu orda kötü bir sürpriz bekliyordu. Toprak, Defne ve Yalın'ın ilişkisinin sıkıntısı bir yanda, başlarına bela olan Satır'ın olayını çözme telaşı diğer yanda boğuşurken, kendi ilişkisinde de planlamadığı şekilde yol almaya başladı. Trabzon'da Leyla ile aralarında geçen özel anlardan oldukça fazla etkilenen Toprak, aynı etkilenmenin Leyla tarafında da olduğunu fark etti. Deniz ve Ezgi ise, aralarında inkar edilmez şekilde başlayan etkilenmenin ve hoşlanmanın daha fazla karşısında duramadılar.