İnanılmaz kurtuluş

Arkadaşının oyun oynarken çalıştırdığı patates yüklü traktör ve arkasındaki römorkun tekerleri 6 yaşındaki Enes Yılmaz'ın üzerinden geçti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde arkadaşının oyun oynarken çalıştırdığı patates yüklü traktör ve arkasındaki römorkun tekerleri 6 yaşındaki Enes Yılmaz'ın üzerinden geçti. Kazayı burnu bile kanamadan atlatan çocuk yerden kalkıp üzerini silkelerken, olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İŞTE O ANLAR - VİDEO

İlginç kaza, İnegöl-Alanyurt yolu üzerindeki bir dükkanın önünde meydana geldi. Tarladan traktörünün römorkuna yüklediği patatesleri ilçe merkezine getirmekte olan K.T., aracı pide salonunun önüne park ettikten sonra içeri girerek yemek yemeye başladı. Bu sırada 6 yaşındaki Enes Yılmaz, 7 yaşındaki arkadaşı M.A. ile pide salonunun önünde oynarken, anahtarı üzerinde bırakılan traktörü kurcalamaya başladı. Küçük çocuklardan M.A. traktörü kurcalamaya başlarken, Enes Yılmaz ise yanında onu izlemeye koyuldu.

Reklam
Reklam

M.A. bir anda traktörü çalıştırıp hareket ettirirken, aracın önünde duran Enes tekerleklerin altında kaldı. Traktörün büyük arka tekerleği ile römorkun tekerlekleri Enes’in üzerinden geçti. Hareket halindeki traktör çevreden yetişen bir kişi tarafından durdururken, üç tekerleğin üzerinden geçtiği Enes yerden kalkıp üzerini silkeleyerek hiçbir şey olmamış gibi koşturmaya başladı.

Kazayı duyup oğluna koşan anne Nuray Yılmaz, oğlunun herhangi bir yerinde yara izi olmamasına sevinirken, baba Hakim Yılmaz, kaza anında dışarıda olduğunu belirterek, “Telefonla haber verildikten sonra hemen eve geldim. İlk başta küçük bir kaza sandım. Güvenlik kamerasını izledikten sonra üç tekerleğin üzerinden geçtiğini gördük. Hemen doktora götürdük. Doktor gerekli muayeneleri yaptı. Allah’a şükür bir tek yara bere izi bile çıkmadı. Oğlumu Allah korudu” dedi.

Saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: