İnanır ve Çehre, Aldırmaz’ı ziyaret etti

18. Altın Koza Film Festivali kapsamında “Onur Ödülü” alacak sanatçılardan Kadir İnanır ile Nebahat Çehre,...

18. Altın Koza Film Festivali kapsamında “Onur Ödülü” alacak sanatçılardan Kadir İnanır ile Nebahat Çehre, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret etti.
17 Eylül cumartesi günü yapılacak 'Onur Ödülü' töreni öncesi kente gelen ünlü sanatçılar Kadir İnanır ve Nebahat Çehre, Türk sinemasına yaptığı katkılardan dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti. Başkan Vekili Aldırmaz da, her iki sanatçıya ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını bildirdi.
Ziyaret sırasında Adana’nın, Türk sineması için çok ayrı yerinin olduğunu söyleyen İnanır ve Çehre, restorasyonu tamamlanan Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda da incelemelerde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz