İnce bir bel getirecek şişkinliği götürecek mucize çay: Hibiskus Sinameki Çayı

Hibiskus çiçeği ve sinameki yaprağı ile yapılan bu çay, inanılmaz fayda sağlıyor! Hibiskus çiçeği ve sinameki yaprağı kendi başlarına tansiyon düşüren, yağ yakımını arttıran, bağırsak hareketlerini düzenleyen özelliklere sahiptir. Bu yaz için ihtiyacı olan varsa detayları okumadan geçmesin :)

Hibiskus çiçeği ve sinameki yaprağı ile yapılan bu çay, inanılmaz fayda sağlıyor! Hibiskus çiçeği ve sinameki yaprağı kendi başlarına tansiyon düşüren, yağ yakımını arttıran, bağırsak hareketlerini düzenleyen özelliklere sahiptir ve bu iki bitki biraraya geldiğinde daha güçlü ve daha hızlı etki eder. Antioksidan bakımından çok ama çok zengindir.

Hibiskus sinemaki çayı ile;

Şişkinlik problemlerinizden kurtulabilir,

Yağ yakım hızınızı arttırarak ince bir bele sahip olabilir,

Reklam
Reklam

İleride ortaya çıkabilecek vücutta demir birikmesi, romatizma, akciğer kanseri, mide kanseri gibi hastalıkları önleyebilir,

Şeker hastasıysanız yaşamınızın ve sağlığınızın kalitesini arttırabilirsiniz.

Diyet yapıyorsanız hızlıca yağ yakabilirsiniz ve tokluk hissi sayesinde rahatlıkla diyetinize devam edebilirsiniz.


(Sinameki Çiçeği)

Hibiskus sinemaki çayı tarifi:

1 çorba kaşığı hibiskus

1 çorba kaşığı kurutulumş sinameki yaprağı

1 çubuk tarçın

1 parça zencefil

1 litre su

Kaynayan suya malzemeleri ekleyin ve karıştırın, 3 dakika kısık ateşte beklettikten sonra 5 dakika soğumaya bırakın, karışımı süzün. Çayınız hazır olacaktır.

10 gün boyunca öğleden önce veya öğleden sonra çayınızı içebilirsiniz. Çayınızı taze hazırlamalısınız ve üç ayda bir 10 günlük kürü tekrar etmelisiniz.