İnce: Milli Ekonomi Için Zarar

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partililerle beraber AKSA Akrilik Kimya Sanayii AŞ’yi...

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partililerle beraber AKSA Akrilik Kimya Sanayii AŞ’yi ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İnce ve beraberindekiler, dün sabah saatlerinde başlayan, akşam saatlerinde kontrol altına alınan, bugün de soğutma çalışmaları süren yanan bölümle ilgili inceleme yaptı ve bilgi aldı. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan İnce, milli ekonomiye bu yangının zarar verdiğini, ancak herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmamasının sevindirici olduğunu söyledi. İnce, şöyle konuştu: “Fabrikanın yetkililerinden bilgi aldık. İki sevindirici konu var. Bunlardan birincisi herhangi bir can kaybının ve yaralının olmamış olmasıdır. Bu sevindirici bir tarafı. Diğer sevindirici tarafı da üretimle ilgili bir aksama söz konusu değil, depoda çıkan bir yangın. Herhangi bir depoda da olabilirdi bu. Ancak zararları oldukça büyük sanırım. Yangının çıkış sebebini araştırıyorlar. Kendilerine geçmiş olsun diyorum. Bu aynı zamanda milli ekonomi için de bir zarar tabii ki. Ne yazık ki böyle şeyler olabiliyor. Arkadaşlar araştırıyorlar yangının çıkış sebebini. Partili arkadaşlarımızla birlikte geçmiş olsun dedik.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: