İnce'den Başbakan'a: Gaz Sıkılabilir Ama Ona Sakın Su Sıkmayın, O Yeterince Sulu

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Bu topraklarda biber gazı harcaması ne kadar bunu anlatsınlar....

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Bu topraklarda biber gazı harcaması ne kadar bunu anlatsınlar. Bu gidişle 75 milyonun hepsi biber gazının tadını alacak. Ben Başbakana bu biber gazını tattıracağım demiştim herkes bekliyor ne yapacaksın diye, Milletvekili arkadaşlar odama geldi. 'Bunu sen yapma biz yapalım' dediler. Gaz sıkabilabilir ama ona sakın su sıkmayın o yeterince sulu zaten." dedi.

İnce, partisinin Halk Evi açılışı ve dayanışma yemeğine katılmak üzere Uşak’a geldi. İstanbul Düğün Salonu 2. Nolu Salon’da düzenlenen panele katılan İnce, panel öncesi bir partilinin uzattığı fötr şapkayı giyerek partilileri selamladı.

Reklam
Reklam

Muharrem İnce, panelde yaptığı konuşmada, hükümeti eleştirdi. İnce, "Kasım ayında TBMM’de plan bütçe komisyonunda Türkiye’nin 2013 bütçesi görüşülüyor. Maliye bakanı çıkmış bütçe açık verdi. Çünki diyor 'terörle mücadele ettik, öğretmen ataması yaptık, memura zam yaptık, tarımı destekledik, belediyelere kaynak aktardık. Bütçe açık verdi.' Be vicdansız yapmayacak mıydınız? Ne alırsan al bu topraklarda KDV ödersin. Pırlanta yakut zümrüt alırsan KDV ödemezsin. Bunu da Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Maliye bakanının bunu açıklaması lazım. Bu topraklarda biber gazı harcaması ne kadar bunu anlatsınlar. Bu gidişle 75 milyonun hepsi biber gazının tadını alacak." diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da tepki gösteren İnce, "Ben ona bu biber gazını tattıracağım demiştim herkez bekliyor ne yapacaksın diye, Milletvekili arkadaşlar odama geldi. Bunu sen yapma biz yapalım dediler. Gaz sıkabilabilir ama ona sakın su sıkmayın o yeterince sulu zaten." dedi.

"ARINÇ, VATANDAŞTAN TRT İÇİN HELALLİK ALSIN ÖNCE"

Reklam
Reklam

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a hakkını helal etmediğini söyleyen Muharrem İnce,
"Herkes hacca giderken helallik alır. Bülent Arınç elektrik faturasından pay alıyor helallik almadan hacca gidiyor. Vatandaştan TRT için helallik alsın önce." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz