İncek'e Yapılacak Spor Ve Kültür Merkezinin Temeli Atıldı

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından İncek’te yaptırılacak spor ve kültür merkezinin temeline ilk harcı Kaymakam Raşit...

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından İncek’te yaptırılacak spor ve kültür merkezinin temeline ilk harcı Kaymakam Raşit Zengin ile Belediye Başkanı Yakup Odabaşı koydu. Başkan Odabaşı, “Modern mimari çizgilerle tasarlanan kültür merkezimiz, İncek’e yakışacak.” dedi.

Törende konuşan Odabaşı, “Güzel ilçemizin her köşesine hizmet götürebilmek adına, tüm ekiplerimizle gayret ediyoruz. Sevdalısı olduğumuz ilçemizi Yüce Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle Türkiye’nin parlayan yıldızı yapabilmek için, gece gündüz demeden çalışıyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İncek’in hızla gelişen ve birçok yatırımcı için büyük bir cazibe merkezi olduğunu belirten Odabaşı, şunları söyledi: “Gölbaşı Belediyesi olarak biz de huzur dolu bu nezih mahallemize yakışır bir eser armağan etmek istedik. Temelini atmak için bir araya geldiğimiz, spor ve kültür merkezimiz, bölgedeki ihtiyaçlar tespit edilerek, mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda projelendirilmiş olup, İncek ve civarındaki ihtiyacı fazlasıyla karşılayacak niteliktedir.”

Temel atma töreninde kurban kesildi ve vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: