İncesu'da Konferans Ve Tiyatro Salonu Hizmete Açıldı

İncesu'da belediye tarafından yaptırılan konferans ve tiyatro salonları törenle hizmete açıldı.

İncesu'da belediye tarafından yaptırılan konferans ve tiyatro salonları törenle hizmete açıldı.

Karayol İş Merkezi'ndeki konferans ve tiyatro salonunun açılışına İncesu Kaymakamı Ercan Öter, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İlçe Emniyet Müdürü Murat Dere, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Zekeriya Karayol açılışta yaptığı konuşmada, daha önce maddi imkansızlık nedeniyle yapamadıkları salonları hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Karayol, "Uzak mahallelerimizdeki tiyatro ve sinema ile hiç tanışmayan öğrenci ve vatandaşlarımızı toplu taşım araçları ile getirerek, milli sinema ve tiyatro oyunlarımızı izlettirmek, kültürümüzle tanıştırmak istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İncesu Kaymakamı Ercan Öter de, açılan salonlarla ilçenin çok önemli bir ihtiyacının giderildiğini vurgulayarak, "İncesu'nun, kültürel ve sosyal faaliyetler için bu salona ihtiyacı vardı. Çok amaçlı düşünülüp yapılan bu salonda emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan tiyatro salonunda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi, "Komşu Köyün Delisi" adlı oyunu sahneledi.

Törenin ardından İncesu Belediyesi tarafından katılımcılara aşure ikram edildi.

Muhabir: Ufuk Kocaeren / Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: